Köpinformation

Köpinformation
Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor.

Beställning
En beställning via Internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss.

Priser
Priserna på våra varor anges i svenska kronor. OBS Priserna är inkl. moms

Frakt
Vi skickar via DHL och använder oss av  DHL Service Point som är DHL’s inrikespakettjänst för privatpersoner. Paketen blir spårbara och hämtas ut vid DHL´s utlämningsplats nära er. Fästbyglar beställda separat skickas som brevförsändelse.

Kunduppgifter
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har ditt mobilnummer eller din e-postadress kan inte DHL skicka något meddelande om att ert paket kommit. Vi kan heller inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella.

Leverans
Leverans sker normalt inom 3-4 dagar från det att vi mottagit din order. Ni aviseras per SMS/e-mail när försändelsen lämnar oss och när det har ankommit utlämningsstället. När du mottar din leverans, kontrollera att den stämmer överens med beställningen. Vid avvikelser mellan order och leverans, kontakta oss så åtgärdar vi felet.

Betalningar
Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Ecster Pay


I samarbete med Ecster erbjuder vi faktura, delbetalning och kortbetalning genom e-handelskassan Ecster Pay. Genom att använda kassan godkänner du Ecster Pays användarvillkor. Genom att klicka på “Genomför köp” accepterar du betalningsansvar, villkor för valt betalsätt samt godkänner våra köpvillkor.Hantering av all information i Ecster Pay sker krypterad med SSL.

Delbetalning
Ibland kan det kännas bra att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig. Villkor för delbetalning

Faktura
I vår butik har du möjlighet att välja faktura och betala hemma i lugn och ro.
Fakturavillkor
Betala inom 14 dagar. Fakturaavgift 25:- tillkommer. I kassan väljer du betalningsalternativet faktura.

Kortbetalning

Vi erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Maestro. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort.

Villkor för kortbetalning

Ångerrätt
Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om du ångrar ditt köp är du välkommen att kontakta oss på:

LeafGuard Sweden
Kvarnbäcksvägen 6
302 91 Halmstad
Tel. 073-250 84 74

Mail via kontaktformuläret

I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Varorna ska returneras senast 30 dagar efter det att du har mottagit beställningen. Produkten ska returneras emballerad, oanvänd och i samma skick som när den köptes.
Om du väljer att frånträda ett köp som ingåtts via vår webshop står du själv för kostnaden för att returnera varan/varorna. LeafGuard betalar tillbaka köpeskillingen och dina kostnader för hemfrakt inom 30 dagar.

Reklamation
Om det är fel på en produkt som du köpt hos oss kan du reklamera den. Om du vill reklamera en vara är du välkommen att kontakta oss på:

LeafGuard Sweden
Kvarnbäcksvägen 6
302 91 Halmstad
Tel. 073-250 84 74

Mail via kontaktformuläret

Ange på vilket sätt varan är felaktig. Enligt konsumentköplagen har du tre år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. Varan kan bara reklameras om felet är ursprungligt, såsom fabrikationsfel eller något annat fel som varan hade innan du fick den. Undantag kan göras för fel som man inte rimligen kan hävda har funnits redan vid köpet. Exempelvis fel som beror på olyckshändelser, vanvård, onormal användning eller fel som du själv orsakat. Vid reklamation av en vara gör vi alltid en enskild bedömning om varan ska rabatteras, bytas ut eller om köpet går tillbaka. Vi ersätter eventuella fraktkostnader.

Återbetalningar
I de fall återbetalningar är aktuella så görs detta i första hand genom återinsättning till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakar återbetalningen är avslutat.

Falska beställningar
Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.

Hantering av kunduppgifter
Dina uppgifter är säkra hos oss, vi sprider aldrig dessa till tredje part.

Företaget
LeafGuard Sweden drivs av Leif Johansson, sätet ligger i Halmstad . Du når oss via kontaktformuläret i menyn eller 073-250 84 74.